+32475269179

Vakantiehuisje

L'Annexe

  • 8 Gasten
  • 3 Slaapkamers
  • 8 Bedden
  • 2 Badkamers

L'Annexe, deze voormalige stal, is volledig gerenoveerd in 2018 in een warm huisje met een uniek ontwerp met een capaciteit van 2 tot 8 personen. Ingericht in loft-stijl, het heeft alle apparatuur om er een luxe en comfortabel huisje van te maken, terwijl het erg vriendelijk blijft. Er is aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen, originele stenen en kleimuren, OSB en Ardennen-sparrenvloeren, houten palletmeubilair, gerecycleerde houten keuken en natuursteen.

Het huisje is gelegen in het charmante dorpje Halleux op +/- 6 km van het centrum van La Roche en Ardennes. Minder dan 15 minuten van Durbuy, de Baraque de Fraiture, Houffalize, Bastogne en de Ourthe. Op 390 m boven de zeespiegel is het het startpunt voor een veelvoud aan boswandelingen, op 5 km van de langlaufparcours op 530 m hoogte en 20 minuten van de skipistes. van Lierneux. 

U geniet van een prachtige tuin op het zuiden en een terras met tuinmeubilair voor 8 personen en een barbecue. Aan de zijkant van het huisje een professionele jeu de boules baan met een zitgedeelte in de tuin. Op de eerste verdieping met uitzicht op de vallei en de kerk, een grote open ruimte met woonkamer en houtkachel, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. Op de begane grond, 3 mooie slaapkamers en 2 doucheruimtes. Voor grotere groepen is er ook de mogelijkheid om de schuur te boeken, met een totale capaciteit van twee huisjes van 25 personen. 

U vindt gedetailleerde plattegronden van de lay-out in de foto's, evenals alle nuttige informatie voor uw verblijf op onze site La Grange de Halleux.

BEKIJK MEER
Hoogtepunten van het huis

Parkeerplaats

Breedband Internet

Foto's

Voorzieningen

Parkeren en faciliteiten

Inclusief Parkeren, Privé Tuin , Privé Speeltuin

Diensten

Huishoudster optioneel

Overig

Kinderen welkom, Huisdieren niet toegestaan , Roken verboden

Keuken en eetkamer

Houtskoolbarbecue, Mixer, Kinderstoel, Koffiezetapparaat, Kookgerei, Afwasmachine, Grill, Keukenfornuis, Magnetron, Oven, Koelkast, Kruiden, Broodrooster , Stofzuiger

Badkamer en wasruimte

Douche , Wastafel

Verwarming en koeling

Centrale verwarming , Open haard

Entertainment

CD-speler , TV (Kabel)

Internet & kantoor

Breedband Internet

Veiligheid thuis

Veiligheidssysteem , Rookdetector

Huisregels

  • Huishoudster optioneel

  • Kinderen welkom

  • Huisdieren niet toegestaan

  • Roken verboden

Check in: 05:00 PM

Check out: 05:00 PM

Locatie

Halleux 32, La Roche-en-Ardenne, België

Tarieven

Beleid en opmerkingen

Beschikbaarheid

oktober 2023
madiwodovrzazo

Beoordelingen

Over de host

PB

Patrick Bontinck

Voila maintenant 10 ans, fort de notre expérience dans l'hôtellerie de luxe, que nous nous sommes lancés dans la location de gîtes. Avant tout nous voulons que ceux ci soient aussi confortable pour nos hôtes que pour nous. Nous les avons décorés avec passion pour que vous puissiez y vivre une expérience unique et ludique dans une nature exceptionnel offert par le parc Naturel des deux Ourthes.

Neem contact op

©2023 La Grange de Halleux Alle rechten voorbehouden - Aangedreven doorLodgify