Deze authentieke schuur van 1882 werd in 2007 in een hartelijk vankantiehuisje met een unieke design voor 6 tot 17 mensen vernieuwd. In 2009, werd het geheel ingericht om er een weelderig, comtartabel cottage van te maken.

In 2018 werd haar kleine zusje geboren, naast de deur, gevestigd in een voormalige stal: het bijgebouw, het was in dezelfde loftstijl ingericht als de schuur en is geschikt voor 2 tot 8 personen.

Samen kunnen de twee huisjes 25 personen herbergen.

Met bijna 400 bewoonbare m2, biedt het nachtverblijf een grote leefruimte, 6 kamers, 4 badkamers, een sauna en leisure ruimte, een grote ingerichte keuken, een eetkamer voor 17 personen, 2 salon hoeken, een hoek met een biljart en een kickerspel.

Het bijgebouw, met 120 m2 bewoonbaar, ingericht in loft-stijl, biedt 3 slaapkamers en 2 badkamers met douche en een volledig uitgeruste keuken, een lounge met uitzicht op de vallei en de kerk.

Voor de mensen die het willen, kunnen we een traiteur dienst organiseren, die een koud buffet met Ardennes vleeswaren naar het nachtverblijf kan brengen voor de avond van uw aankomst, of spijskaarten met 2 of 3 gangen menus voor de andere dagen.

Let op, dieren zijn niet toegelaten.

Cottages staan zich in het mooi dorpje van Halleux op 6KM van het centrum van La Roche in de Ardennen, en op minder dan 15 minuten van Durbuy, van de Baraque de Fraiture, Houffalize, Bastogne en de Ourthe.

Ze zijn gesitueerd op een van de hoogste punten, op 390 meter hoogte. Het is een vertrekpunt voor talrijke wandelingen in de bossen, op 5 km van de langlauf pisten (530 m hoogte) en op 20 min van de Lierneux skipisten.

Om beter van de natuur te kunnen genieten, zijn de buitenruimtes in 2018 volledig gerenoveerd om de tuin uit te breiden en een gloednieuwe jeu-de-boule baan te installeren. Het geheel is ook omheind voor de veiligheid van de kleintjes.

Beide huisjes terras Geniet van het Noorden en het Zuiden voor zonnige ontbijten en lunches en diners rond de BBQ.

Ideaal voor de natuur liefhebbers en sportieven, maar ook voor de gezinnen en de fijnproevers die de gastronomie van de streek willen ontdekken.

Nu boeken
Laden
Oeps!
 U voert een webbrowser die we niet volledig ondersteunen. Upgrade voor een betere ervaring.
De browser upgraden