+32475269179

Vakantiehuisje

La Grange

  • 17 Gasten
  • 6 Slaapkamers
  • 17 Bedden
  • 4 Badkamers

Deze authentieke schuur uit 1882 is gerenoveerd tot een warm en uniek huisje met een capaciteit van 6 tot 17 personen. Ingericht in loft-stijl, het heeft alle apparatuur om er een luxe en comfortabel huisje van te maken, terwijl het erg vriendelijk blijft.

U geniet van een prachtige tuin op het zuiden met uitzicht op de vallei, evenals een terras met tuinmeubilair voor 18 personen en een barbecue. Aan de voorzijde van het huisje een op het noorden gelegen terras met tuinmeubilair voor het ontbijt in de zon. Aan de zijkant van het huisje een professionele jeu de boules baan met een zitgedeelte in de tuin.

De schuur, met een bruikleen van 400 m2 bewoonbaar, biedt royale woonruimtes, 6 slaapkamers, 4 badkamers, een sauna en ontspanningsruimte, een volledig uitgeruste keuken, een eetkamer voor 20 personen, 2 zithoeken, een tv-lounge, een speelterrein met biljart en tafelvoetbal en een grote tuin en een jeu de boules baan. Voor grotere groepen is het mogelijk om het aangrenzende huisje te huren voor 2 tot 8 personen: de bijlage. De totale capaciteit is 25 personen.

U vindt gedetailleerde plattegronden van de lay-out in de foto's, evenals alle nuttige informatie voor uw verblijf op onze site. Lakens en handdoeken zijn niet aanwezig.

BEKIJK MEER
Hoogtepunten van het huis

Parkeerplaats

Draadloze Broadband Internet

Foto's

Voorzieningen

Zwembad- en spafaciliteiten

Privé Droge sauna

Parkeren en faciliteiten

Omheinde Woonwijk, Parkeerplaats, Privé Tuin , Privé Speeltuin

Diensten

Huishoudster optioneel

Overig

Creditkaart geaccepteerd, Kinderen welkom, Geschikt voor evenementen, Huisdieren niet toegestaan, Roken verboden, Geschikt voor ouderen en mindervaliden , Rolstoeltoegankelijk

Entertainment

Tafelvoetbal, Biljarttafel, CD-speler , TV (Kabel)

Keuken en eetkamer

Houtskoolbarbecue, Mixer, Kinderstoel, Koffiezetapparaat, Kookgerei, Afwasmachine, Grill, Magnetron, Oven, Koelkast, Broodrooster , Stofzuiger

Badkamer en wasruimte

Strijkijzer & -plank, Douche, Wastafel , Wasmachine

Verwarming en koeling

Centrale verwarming , Open haard

Internet & kantoor

Draadloze Broadband Internet

Veiligheid thuis

Brandblusapparaat , Rookdetector

Huisregels

  • Huishoudster optioneel

  • Creditkaart geaccepteerd

  • Kinderen welkom

  • Huisdieren niet toegestaan

  • Roken verboden

  • Geschikt voor ouderen en mindervaliden

  • Rolstoeltoegankelijk

Check in: 05:00 PM

Check out: 05:00 PM

Locatie

Halleux 3O, Halleux, België

Tarieven

Beleid en opmerkingen

Beschikbaarheid

oktober 2023
madiwodovrzazo

Beoordelingen

Over de host

PB

Patrick Bontinck

Voila maintenant 10 ans, fort de notre expérience dans l'hôtellerie de luxe, que nous nous sommes lancés dans la location de gîtes. Avant tout nous voulons que ceux ci soient aussi confortable pour nos hôtes que pour nous. Nous les avons décorés avec passion pour que vous puissiez y vivre une expérience unique et ludique dans une nature exceptionnel offert par le parc Naturel des deux Ourthes.

Neem contact op

©2023 La Grange de Halleux Alle rechten voorbehouden - Aangedreven doorLodgify